Ako sa vyfarbiť nielen v dobrom svetle, ale aj v kuchyni?

Image
Hotel Color má návod, ako pripravovať pestré a kvalitné jedlá.

Varenie je umenie, ktoré robí náš život chutným, niekedy sladkým, inokedy slaným a sem tam aj trošku pikantným. A tak to má byť. Inšpiráciu na tie najlepšie jedlá máme všade naokolo. Presne o to sa snažia aj naši kuchári. Vytvárajú jedlá s chuťou originality, ktorú ucítite už po prvom súste.

Prečo je vlastne v dnešnej dobe kvalitné a nápadité varenie tak ospevovanéa mudruje sa toľko o ňom?

Naši kuchári tvrdia, že ak človek nevie otvoriť oči a vnímať všetko čomu svet ponúka, stojí na mieste a potláča svojukreativitu a prirodzenú schopnosť napredovať. Možno neveríte, ale vo varení je to naozaj takto. Je mnoho reštaurácii, ktoré svoje poslanie – teda prinášať ľuďom potešenie z jedla – neberú vážne. Ak to dokonca „pokazia“ nekvalitnými surovinami, z jedla sa doslova stáva len nechutný pokrm, za ktorým by sme hľadali niečo hlbšie asi len ťažko. V Hoteli Color sa presne tomuto snažíme vyhnúť obrovským oblúkom.

Pre toto je naša reštaurácia obľúbená!

Pretože naša kuchyňa je postavená na kvalitných surovinách. A že to nevravíme len tak do vetra, skutočne je to tak! Už pri príprave jedálneho lístka vychádzame zo sezónnych surovín, tak aby sme nielen uspokojili aktuálne chute, ktoré sú ovplyvnené aj ročnými obdobiami, ale aby sme zabezpečili aj ich čerstvosť. Už sa len stačí pohrať s chuťami, kombináciami a farebnosťou. Ak k tomu pridáme fakt, že väčšina surovín je od slovenských dodávateľov, vznikne nám dokonalý súlad. Presne toto všetko naši kuchári skĺbia dokopy a každý týždeň vytvoria pre našich hostí nové špeciálne menu.

Kreatívne jedlá nielen v reštaurácii, ale aj doma.

Vyžeňte stereotyp z vašej kuchyne a oblečte si novú kuchársku zásteru. To vám radia tí najpovolanejší z fachu. Objavujte nové suroviny, ktoré ste doteraz nepoužívali, ako napríklad cícer či kuskus, alebo konečne vyskúšajte vytvoriť to cremebrulee, aj keď možno na prvýkrát nevyjde na 100 %. Inšpirujte sa na internete, blogoch o varení, v reštauráciách, od kolegov či kamarátov alebo len farbami prírody. Je toho toľko, s čím sa dá pracovať. Práve teraz je sezóna hrachu, my si už predstavujeme tú krásnu zelenú farbu toho najchutnejšieho hráškového pyré. Čo by ste k nemu pridali, to je len na vašej fantázii.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Street view